Valitse palvelutaoiminttaja
  • PragmaticPlay
  • PlaynGo
  • Yggdrasil
  • Spribe
  • NetEnt
  • ELKStudios
  • ReelPlay
  • Playson
  • Quickspin
  • Playtech
  • Pragmatic Live
  • Evolution
  • Amatic
  • Booongo
  • Ezugi
  • Spinomenal
  • 1X2 Gaming
  • EvoPlay
  • BeeFee
  • BTG
  • ISoftBet
  • EGTInteractive
  • Endorphina
  • RedTiger
  • Thunderkick
  • RedRake
  • Mascot
  • BetSoft
  • TomHorn
  • PariPlay
  • Blueprint Gaming
  • Microgaming
  • NetGame
  • VivoGaming
  • OrientalGame
  • AsiaGaming
  • SAGaming
  • BoomingGames
  • High5
  • GameArt
  • Wazdan

YKSITYISYYSPOLITIIKKA

YLEISET MÄÄRÄYKSET

1. Rekisterinpitäjänä sinulla on rahapelien sääntöjen mukaan lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilökohtaisia tietoja,jotta he voivat osallistua peleihin ja tarjota heille tukipalveluita. Tämä Tietosuojakäytäntö selittää mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja kuinka käytämme niitä.

2. Nettisivusto allreels..com (edelleen “kasino”, “nettisivusto”, “yritys”, “me”, “meitä”, “meidän”) omistaa ja ylläpitää Altacore N.V., yritys, joka on rekisteröity ja perustettu Curacaon lakien mukaisesti, rekisteröintinumero 151002, jonka rekisteröity osoite on Perseusweg, 27A, Willemstad, Curacao.

3. Rekisteröimällä Pelaajan tilin Sivustolla vakuutat hyväksyvänsä tämän tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy ehtoja tämän Tietosuojakäytännön mukaiset tiedot eivät halua antaa tarvitsemiamme henkilökohtaisia tietoja, pyydämme sinua käyttämättä tätä nettisivustoa.

4. Huomaa, että tämä Tietosuojakäytäntö on sopimus sinun ja yrityksen välillä. Voimme tallettaa määräajoin talletuksen muutokset tähän Käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tarkistat nämä säännöllisesti Tietosuojakäytäntö. Jatkuva nettisivustosi ja / tai sen palveluiden käyttö merkitsee sitä, että hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön ehdot.

Kerätyt tiedot

Henkilökohtaisten tietojen, joita voimme pyytää käyttöä ja käsittelyä varten, tulisi ilman rajoituksia Henkilökohtaisten tietojen, joita voimme pyytää käyttöä ja käsittelyä varten, tulisi ilman rajoituksia

1. ЛKaikki tiedot, jotka annat meille täyttämällä lomakkeita tilimme rekisteröintisivuilla nettisivustollamme, samoin kuin kaikki muut tiedot, jotka lähetät edelleen verkkosivuston tai sähköpostin kautta (esimerkiksi nimi ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

2. Kirjeenvaihto meille verkkosivuston, sähköpostin, nettikeskustelujen tai muiden viestintävälineiden kautta

3. Pelaajan tilillä olevien tapahtumien koko historia riippumatta siitä, tehdäänkö ne nettisivuston tai muiden viestintävälineiden kautta

4. Sisäänkirjautumis- ja kirjautumistiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selaimen / laitteen tiedot, verkkolähdet, toimintalähdet ja muuta järjestelmäämme rekisteröidyt liikennetiedot

5. Asiakirjat ja todisteet, jotka olemme kohtuudella pyytäneet tilisi tarkistamiseksi, talletusten käsittelemiseksi tai varojen nostamiseksi ja käyttäytymiseksipetosten torjuntaa koskevat tarkastukset (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti). Tällaisia todisteita voivat olla skannatut jäljennökset passeja, palkkasummoja, tiliotteita jne.

6. Osallistuminen tutkimuksiin tai muihin asiakasarviointeihin, joita voimme suorittaa ajoittain.

Tietojenkäsittely

Käsittelemme sinulta saamiasi henkilökohtaisia tietoja palvelujemme tarjoamiseksi. Käytämme tietosi erityisesti seuraavat tavoitteet:

1. Käsittelemme vedonlyöntiäsi ja tapahtumiasi. Tähän sisältyy luottokorttien ja nettimaksujärjestelmien käyttö.

2. Tarjoamme sinulle pelaamista ja muita tukipalveluja, jotka haluat saada nettisivustollamme

3. Tarjoaa asiakastukea, esimerkiksi apua tilisi perustamisessa ja hallinnassa;

4. Tarvittavien tarkastustarkistusten tunnistaminen ja toteuttaminen

5. Tarjous rekisteröityneille pelaajille tietoa tarjoustarjouksistamme tai tarjous mainostietoja valitsemistamme tuotteistaliikekumppanit, osakkuus- ja tytäryhtiöt (vain jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet saada tällaisen markkinointimateriaalin)

6. Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen, mukaan lukien rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevien lakien noudattaminen

7. Tapahtumien seuranta ja tutkinta petosten, ajan väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai epätavallisen torjumiseksi pelitoiminta

8. Asiakassuuntausten analysointi arvioimalla markkinatutkimusta (osallistuminen tutkimuksiin on valinnaista, ja voit aina kieltäytyä osallistumisesta)

9. Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin suorittaminen yhteenvetotiedoista.

Markkinointi

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettää sinulle markkinointiviestejätuotteista, palveluista ja tarjouksista. Tämä voi sisältää tuote- ja palvelutietoja liikekumppaneiltamme, kuten kasinopelien tarjoajilta. Aina kun haluat lopettaa tällaisen markkinointi- ja markkinointimateriaalin vastaanottamisen, voit poistaa sen käytöstä ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa [email protected] Lisäksi huomaa, että hyväksymällä palkinnon tai voittamalla osallistumisen mihin tahansa kilpailuun, suostut nimesi ja / tai salanimen käyttäminen mainostarkoituksiin ilman lisäkorvauksia, paitsi jos laki kieltää sen.

Henkilökohtaisten tietojen hankkiminen

1. Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi sinusta tietämättäsi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos antaisit tällaisia tietoja palveluidemme käytön ja vuorovaikutuksesi kanssamme.

2. Saatamme myös saada laillisesti tiettyjä henkilökohtaisia tietoja verkkokauppiailta ja palveluntarjoajilta, kuten petosten ehkäisy. Lisäksi varaamme oikeuden käyttää ulkopuolisten toimittajien palveluita teknisen tuen tarjoamiseen, käsitellä netti-tapahtumia ja lähteen pelisisältöä.

3. Sinun on ymmärrettävä, että meille voidaan antaa pääsy kaikkiin tietoihin, joita voit antaa tällaisille palveluntarjoajille, palveluntarjoajille ja kolmansien osapuolien sähköisen kaupan palvelut. Varmista, että käytämme ja suojaamme vastaanotettuja henkilötietoja kohdassa tämä käytäntö. Kaikki antamasi tiedot paljastetaan vain yrityksen ulkopuolisille kolmansille osapuolille tämän mukaisesti Tietosuojakäytäntö, ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että sopimuksemme kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa suojaa aina henkilökohtaisia tietojasi.

Tietojen siirto kolmansille osapuolille

1. Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

2. Voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, jos laki, asetus tai muu lakisääteinen pyyntö tai takuu edellyttää. Voimme myös paljastaa henkilökohtaisia tietojasi valvonta- tai lainvalvontaviranomaisille, jos pidämme sitä tarpeellisena suojata laillisia Yhtiön, sen asiakkaiden tai minkä tahansa kolmannen osapuolen edut.

3. Henkilötiedot luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

3.1 Jos laki velvoittaa tekemään niin

3.2 Jos nettisivustolla on tarkoitus vaihtaa tietoja maksuoperaattoriensa kanssa maksutapahtumien yksinkertaistamiseksi heidän politiikkansa mukaisesti salassapitovelvollisuus (etenkin suurin osa pankkikortteja käyttävistä tapahtumista käsittelee Wirecard Bank AG, jonka käytäntö on luottamuksellisuus koskee tällaisia liiketoimia);

3.3 Meidän laki- ja sääntelyvelvollisuuksien täyttämisesta varten asianomaisille lupa- ja sääntelyviranomaisillesamoin kuin kaikki muista sovellettavista laeista ja muista sovellettavista säännöksistä johtuvat velvoitteet ja velvoitteetmuiden lainkäyttöalueiden viranomaiset

3.4 Kun yritys katsoo, että paljastaminen on välttämätöntä yhtiön tai pelaajan tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, tutkia petoksia tai vastata hallituksen pyyntöön

3.5 Jos markkinointipalveluntarjoajamme vaativat tällaisia tietoja tehtäviensä suorittamiseksi

3.6 Muut kolmannet osapuolet pelaajan etukäteen antamalla suostumuksella tähän.

3.7 Käytämme tietojen käsittelevien kolmansien osapuolien palveluita rajoitettujen henkilötietojen käsittelemiseen meidän puolestamme. Nämä palveluntarjoajat tukevat nettisivustoa, etenkin isännöinnin ja nettisivujen hallinnan, markkinoinnin, analyysin, nettisivuston parantamisen ja elektroniset uutiskirjeet. Takaamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle tapahtuu sovellettavan tietosuojalain ja että tietoja käsittelevällä henkilöllä on samat velvoitteet, jotka meille on annettu kyseisen sopimuksen mukaisesti palvelujen tarjoamisesta.

3.8 Meidän sivustot voivat sisältää myös sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia (esimerkiksi jako- tai "tykkää" painikkeet). Tällaiset ominaisuudet tarjoavat kolmansien osapuolien alustat.sosiaaliset verkostot, kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavoin, niiden käsittelyä säätelee asianomaisen yksityisyyden suojaa koskeva politiikkasosiaaliset verkostot.

3.9 Edellä mainitun lisäksi voimme vapauttaa henkilötietoja myös, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten fuusio, toisen yrityksen hankkiminen tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai luovutukseen. Osana politiikkaamme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen tällaista henkilötietojen siirtoa.

3.10 Huomaa, että sisältömme voi linkittää kolmansien osapuolien verkkosivustoille osuvien linkkien tarjoamiseksi. Emme ole vastuussa ulkoisesta sisällöstä, joka voi sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojen käsittelyä koskevia tietoja.

Tietojen säilyttäminen

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sinä ja Kasino saattavat päättää sulkea pelaajan tilin milloin tahansa. Tilin sulkemisen jälkeen tallennamme henkilötietosi kirjallisesti lain edellyttämäksi ajaksi. Tietoja olisi käytettävä vain, jos toimivaltaiset viranomaiset vaativat taloudellisia ja veroilmoituksia, petoksia, rahanpesua tai muuta laitonta toimintaa koskevia tutkimuksia. On huomattava, että rahanpesun torjuntaa koskevien standardien takia, jotka ovat voimassa luvanvaraisissa pelaamista koskevissa lainkäyttöalueilla Euroopan unionissa, meidän on säilytettävä rekisteröinnin yhteydessä toimitetut pelaajien henkilötiedot ja kaikki pelaajan tilikauden aikana siirretyt tiedot vähintään viiden vuoden ajan pelaajan viimeisestä tapahtumasta tai tilin sulkemisesta lähtien. Siksi pyyntöjä poistaa tietoja ennen tämän ajanjakson päättymistä ei oteta huomioon.

Henkilötietojen suojaus

Täten tunnustamme, että kun keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi pelaajatilisi hallinnointia varten, meidän on noudatettava tiukkoja henkilötietojen suojaamista koskevia normeja. Siksi pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintatapojen ja nykyisten standardien mukaisesti. Olemme sitoutuneita tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita ja ryhtymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin varmistaaksemme, että kaikki meille antamasi tiedot ovat turvallisia.

COOKIE-tiedostosäännöt

Kun vierailet nettisivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteen ja viittaavan nettisivuston.Tällainen keruu voidaan suorittaa yhdessä alustan toimittajien ja kumppaneidemme kanssa. Voimme saada heiltä yleisiä väestötietoja tai tietoja nettisivustomme käyttäjien käytöstä. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöiden tunnistamiseen ilman erillisen suostumuksen hankkimista. Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantavälineitä kyseisten tietojen keräämiseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteeseesi, kun vierailet nettisivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä nettisivuston toiminnalle; toiset parantavat nettisivustosi käyttöä ja auttavat meitä tarjoamaan parasta palvelua. Alla on käytettyjä evästetyyppejä ja niiden tarkoituksia. Vaadittavat evästeet: mahdollistaa navigoinnin ja perustoiminnot Nettisivustolla on esimerkiksi pääsy henkilökohtaisille tileille nettisivustolla. Toiminnalliset evästeet: anna meidän analysoida nettisivustojen käyttöäsinä ja valitsemasi nettisivustolla tekemäsi valinnat (esimerkiksi istuntoavaimesi, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle lisäähenkilökohtainen käyttö. Mainostavat evästeet: voimme arvioida kuinka tehokas sisältömarkkinointimme on. Kumppanimme tarjoavat nämä evästeet nettisivustojen käyntien seuraamiseksi ja uusien pelaajien rekisteröimiseksi mainonnan avulla. Emme siirrä sinunhenkilökohtaiset tiedot (kuten nimi tai sähköpostiosoite) tytäryhtiökumppaneille, lukuun ottamatta tietoja sivuston käynneistäsuoraan tällaisten mainosevästeiden avulla. Sivustosi käyntitiedot voivat kuitenkin liittyä muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita muut tarjoajat saavat. Jälkimmäistä ulkoista tietojenkäsittelytyyppiä säätelevät nämä kolmansien osapuolten ilmoitukset ja tietosuojakäytännöt. Edellä mainitun lisäksi käytämme useita kolmansien osapuolien palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeet tälle nettisivustolle tarjotakseen palveluja, joita ne tarjoavat meille. Tällaisia palveluita ovat muun muassa auttaminen parantamaan sivuston käyttöä, nettisivustosi toiminnan seuraaminen, nettisivuston tehokkuuden ja markkinointikampanjoidemme tehokkuuden arviointi. Useimmat verkko-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat, voit estää joitain tai kaikkia evästeitä tai poistaa jo asetettuja evästeitä muuttamalla selaimen asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitä, koska tämä saattaa rajoittaa nettisivustomme käyttöä.